2021 MV Agusta Superveloce S

Az MV Agusta számos újítást jelentett be a klasszikus Superveloce-hoz, amely két változatban jelenik meg: a szokásos Superveloce és a Superveloce S.

A 2021-es Superveloce S új, fehér színű, arany peremű küllős kerekekkel kiemelve, klasszikus kialakítással és modern kerekekkel jelenik meg. Az Alcantara ülés is hozza a klasszikus formát.

A mellékelt Racing Kit egy üléshuzattal is rendelkezik az együléses változathoz, valamint egy Arrow háromszoros kimenetű kipufogóval és dedikált ECU-leképzéssel az optimális teljesítmény elérésének érdekében. Összehasonlításképpen a standard Superveloce ötvözetes küllős kerekeket és szokásos ülést kap.

A 2021-es frissítések az alvázon, a motoron, a sebességváltón és az elektronikán is megjelennek, kezdve az újratervezett vázlemezekkel, amelyek növelik a torziós és hosszanti merevséget.

A háromhengeres, ellenirányban forgó főtengellyel 147 hp 13 000 fordulat/perc sebességet lehet elérni, Euro5 kompatibilis, belső súrlódáscsökkentéssel, ez mind az új csapoknak és az új titánszelep-vezetők DLC-kezelésének köszönhető.

Áttervezték a kipufogórendszert is, amely hozzájárul a nyomaték és a teljesítmény növeléséhez, miközben megfelel az Euro5 szabványoknak. Az injektorokat szintén frissítik további 0,5 bar nyomás kezelésére, az ECU alapszoftvert tovább finomították a precíziós fojtószelep kezelésének érdekében. A kétáramú olajradiátorok tovább segítik a hűtést öt százalékos növekedéssel.

A robosztusabb kuplungkosár mostantól tartósabb és csökkenti a mechanikai hangzást, illetve illeszkedik az EAS 3.0 gyorsváltóhoz, amely mindkét irányban működik biztosítva az eddigi legsimább és legpontosabb váltást egy új érzékelőnek köszönhetően.

Az elektronikai frissítés nagy része egy új IMU beiktatásának köszönhető a milánói székhelyű e-Novia-tól, amelyet kifejezetten az MV Agusta számára terveztek, mint egy olasz projektet. A kiegészítés most lehetővé teszi a motorosnak a hajlásszögre érzékeny segédeszközök használatát.

Ez látható a Continental ABS rendszeren, amelyet az MV Agusta számára fejlesztettek ki, és amely magában foglalja a kanyarodási funkciót, valamint a tapadásszabályozást is tovább optimalizálják, hogy megfelelő legyen. Az FLC vagy az első emelővezérlés szintén megújult a jobb irányítás érdekében, ezáltal izgalmasabb, és Launch Control-t is tartalmaz.

A 14 cm-es TFT kijelző prémium szintet kínál a motorosoknak és összekapcsolható az MV Ride alkalmazással a további funkciók érdekében. Ez lehetővé teszi az összes beállítás elérését, valamint a különféle megosztási és navigációs funkciókat. A rendszer eléréséhez segítséget nyújt egy új switchblock joystick.

Megosztás
MVA Motoros Club