MV Ride

Az MV Ride az az alkalmazás, amely az MV Agusta bemutatkozását jelenti a digitális szolgáltatások világában, és már ingyenesen letölthető az Apple App Store-ból. Az MV Ride App segít a felhasználóknak a legtöbbet kihozni az MV Agusta motorkerékpárokból személyre szabási lehetőségekkel, kezdve az 1000 RR-től és a Brutale 1000 RR, valamint a Serie Oro-n át.. Kezdetben két nyelven lesz elérhető, angolul és olaszul. Az alkalmazás három fő részre oszlik: Saját motor, Útvonalak, Utazások.

A “motorom” funkció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy Bluetooth-on keresztül hozzáférjenek bizonyos adatokhoz, például az akkumulátor töltöttségéhez és az üzemanyagszinthez.

A motorkerékpár minden részletét személyre szabhatod az MV Ride segítségével: a „motor”, a „felfüggesztések” és a „biztonsági” menükből…és még sok más funkció, próbáljátok ki!

Az MV Ride App kompatibilis lesz az összes Euro5 modellel!

Letöltés: https://apps.apple.com/us/app/mv-ride/id1504474890

 

Felhívjuk a látogatók figyelmét, hogy egyesületünk semmilyen kereskedelmi tevékenységet nem végez, információkat és támogatást nyújtunk a márka kedvelői számára, amennyiben vásárolni szeretnél kérjük nézd meg a partnereink menüpontot, ahol az általunk javasolt új és használt mv agusta motorok, alkatrészek, kiegészítők kereskedései, portáljai fellelhetőségei találhatóak meg.