TURISMO VELOCE 800: ELSŐKÉNT AZ „EDITION1” MUTAKOZIK BE

Oldaltáskák, fűtött markolatok, kitámasztó a középrészen, Garmin Zumo 390, és navigációs csomag, mint alapfelszereltség a Turismo Veloce 800 legelső Edition1 verzióin.

Elérhető az összes európai piacon áprilistól. Rendeld meg a sajátod most!

A Touringok az MV Agusta motorkerékpároknál nem csak gyorsak, hanem nagyon jó vételek is, különösen azoknak, akik sikeresen meg tudják szerezni ennek a régóta várt, három hengeres Edition1 egységek első darabjainak egyikét, mely azoknak készült, akiknek a motor az életük, és az elit motorokat imádják.

Valóban, a mai nappal kezdve te is előrendelheted ezeket a régóta várt MV Agusta Turismo Veloce 800s-eket, gyári felszereltséggel és kiegészítőkkel, melyek bármely komoly motorost elcsábítanak: 30 literes oldaltáskák, fűtött markolatok, kitámasztó a középrészen, Garmin Zumo 390 és navigációs csomag.

Az igényesebb és lelkesebb rajongók számára az Edition1 Turismo Veloce egy szimbolikus értékkel is rendelkezik, mely mint gyűjtői darabnak, emeli az értékét: egy fémlemezen feltüntetésre került a gyártási sorozatszám és Claudio Castiglioni aláírása. Valójában ez a motor a legendás zseni, Claudio halála előtti legfrissebb és legutolsó munkája.

Ez a gazdagon felszerelt Edition1 a közvetkező hónaptól lesz elérhető a klasszikus vörös/ezüst színfelállásban, vagy ezüst/repülős szürke színben, 12589 angol fontos áron.

Amint ezt a speciális sorozatot eladták, a modell két verzióban lesz elérhető, az egyik, a „Lusso”, a teljesen manuálisan állítható felfüggesztéssel, mely rendelkezik az MVCSC menetstabilitás-vezérlővel, és a másik verzió, az elektronikusan állítható fél aktív felfüggesztéssel.

A Turismo Veloce 800-zal az MV Agusta megalkotta a „Touring” koncepciót, mely szembe megy a szokásokkal, és a koncepciókkal, egy kifinomult, agilis, könnyű és gyors motoron való motorozás élményét kínálva: ez valóban szokatlan felszereltség ebben az éles versennyel rendelkező szegmensben.

A versenytársakkal ellentétben, ennek a Schirannai három hengeres motornak az ereje korlátozásra került 110 lóerőben, míg a motor teljes súlya 190 kg-ot nyom (száraz súly).

A fentieknek megfelelően ez a motorkerékpár egy extrém módon agilis és intuitív mozgékonysággal rendelkezik, mely képes megfelelni a felhasználók széles köre igényeinek, akik az MV Agusta tipikusan kifinomult dizájnját keresik.

A Turismo Veloce személyisége a sokkal robusztusabb középteljesítmény görbéjén is megjelenik (+15% nyomaték), megfelelve a Schiranna tripla kimeneti teljesítménye karakterisztikáinak, mely ebben a felépítésben mintegy 20%-kal csökkenti az átlagos üzemanyag felhasználást.

Két év tesztelés, és több mint 100000 km megtett út során, az R&D részleg által elvégzett munka többsége a maximális motorozási kényelem megtalálására irányult. Az aerodinamikai védelemtől a vezetési pozícióig, az üléspárnától a hidraulikus csúszásmentes tengelykapcsolóig, a kormány formájától a kézvédőkig, minden és mindegyik elem úgy lett megtervezve, kifejlesztve és tesztelve, hogy kielégítse a legszívósabb motorosok igényeit is.

Könnyű súlya és kompakt keréknyoma sem jelenti azt, hogy bármit is feláldoztak volna a felszereltségből: teljes LED lámpák, hatalmas 5” TFT színes kijelzős műszerfal Bluetooth-szal, illetve az állítható szélvédő mind alapfelszereltség. Az „elektronikai csomag” különösen fejlett: kipörgés-vezérlés, EAS 2.0 elektronikus sebességváltó és négy motormód: Touring és Eső 90 lóerős maximum teljesítménnyel, Sport 110 lóerővel és Egyedi, ahol beállíthatod a nyomatékgörbét, a leszabályozót, a fojtószelep válaszképességét és a motorféket.

Egy másik kuriózum, melyet érdemes megemlíteni, egy WEB 2.0-ás alkalmazás, mely lehetővé teszi a számodra a GPS útvonalaid és a Turismo Veloce adatok megosztását az MV Agusta zászlóshajójának többi tulajdonosával, egy speciális alkalmazáson keresztül.

Megosztás
MVA Motoros Club